Nieuws

Avayo, specialist in ticketsoftware, verhuist naar Hoogeveen

Hoogeveen – Online ticketing software, dat is de expertise van Avayo. Met een slim systeem voor online kaartverkoop bedient Avayo veel bedrijven in Nederland en België. Avayo heeft de ambitie om te groeien en betrekt daarom vanaf 9 maart een nieuw kantoor in het BBC-gebouw op bedrijventerrein Buitenvaart in Hoogeveen.

Directeur en eigenaar Emiel Löhr is enthousiast over de verhuizing van zijn bedrijf. “Op dit moment zitten we nog in Spier. Hier hebben we lang en met veel plezier gewerkt. De stap om naar Hoogeveen te verhuizen, past binnen ons streven om ons bedrijf verder uit te
bouwen. In het nieuwe pand, in het BBC-gebouw, hebben we meer kantoorruimte en een opslagruimte voor de handscanners en kassasystemen die we aan onze klanten uitlenen.”

De keuze voor Hoogeveen was voor Avayo snel gemaakt. “Hoogeveen heeft een ideale ligging. Het is goed bereikbaar voor klanten, met de trein of via de snelweg. Daarnaast heeft Hoogeveen een gemoedelijke sfeer waardoor het er prettig werken is.”

Unieke softwarepakketten voor online kaartverkoop

Theaters, sportevenementen, pretparken of beurzen: voor diverse organisaties levert Avayo de software voor de online kaartverkoop. Avayo heeft hiervoor drie unieke softwarepakketten, waardoor er voor iedereen een perfect passend systeem is. “Onze pakketten zijn een geweldig uitgangspunten voor de online kaartverkoop. De meeste klanten kunnen daar direct mee aan de slag. Daarnaast ontwikkelen we ook ticketing software op maat, die kennis hebben we in huis en zetten we natuurlijk graag in. Onze ticketing software
ondersteunt de marketing strategie, geeft meer inzicht in de financiële positie en stimuleert groei, want kaarten kopen is voor de eindgebruiker heel eenvoudig”, zegt Emiel.

Samen bouwen aan een sterke regio

De ambitie voor groei is er wat Avayo betreft niet alleen landelijk. Ook in de regio wil Avayo graag nieuwe stappen maken. “We werken met veel plezier voor bedrijven in heel Nederland en België, maar zijn niet vergeten waar we vandaan komen”, vertelt Emiel. “In Drenthe zijn we thuis. Daarom willen we meer Drentse bedrijven ondersteunen bij hun online kaartverkoop. Zo bouwen we samen aan een economisch sterke regio.”

Maak kennis met Avayo

Avayo heeft op dit moment een vacature uitstaan voor full stack web developer. “Een developer is precies wat ons bedrijf nodig heeft om onze groeiambities waar te maken”, zegt Emiel. “Zo kunnen we nog meer creatief maatwerk bieden aan onze klanten en onze softwarepakketten verder optimaliseren.”

Meer weten over Avayo en online ticketing software? Kijk dan eens op de website van Avayo: www.avayo.nl. Of bel eens aan voor een kopje koffie: vanaf 9 maart is het nieuwe adres van Avayo: BBC-gebouw, Buitenvaart 2110-12 in Hoogeveen.

Vacatures!