Ervaringen

Wij zijn trots op ons product en zijn er nog trotser op dat onze klanten ook blij zijn. Hieronder vindt u een aantal reviews die wij hebben mogen ontvangen:

Zeer tevreden!

stars

Waar ons eerdere ticketsysteem behoorlijk wat steken liet vallen, maakt Avayo alles goed! Makkelijk mee te werken, van de aanmaak van evenementen tot aan het scannen bij de zaal. Vragen worden snel beantwoord en er wordt met je meegedacht. Wij zijn zeer tevreden!

Mandy Oomens

Boulevard Tramkade

stars

Het ging zo snel – en met jullie hulp ook zo gemakkelijk – meteen uitverkocht; we gaan dit vaker organiseren!

Erik Kuipers

Bachdag Amersfoort

stars

“Na rijp beraad kozen we voor de kaartverkoop van ons muziekfestival voor Avayo. Verbazingwekkend trouwens, hoeveel prijsverschil er is in deze branche. Avayo biedt uitstekende persoonlijke service, snel en goedkoop. We hebben geen spijt van onze keus.”

Koos van Noppen

Aan iedereen aan te raden!

stars

Een heel fijn en intuïtief programma. Makkelijk als organisatie om te beheren en voor de klant om te bestellen. Daarnaast is hun service uitzonderlijk goed. Snel, accuraat en altijd mee willen denken. Kortom erg tevreden en aan iedereen aan te raden!

Debby Heuft

Dinthers Eethuis

stars

Het evenement is goed verlopen. En het werkt perfect. Echt, we hebben met twee telefoons gescand en dat ging heel vlug. Overzicht en het programma ook perfect. Als ik nog een evenement heb, kom ik zeker weer bij jullie!

Wilfred Decker

De support is echt heel goed

stars

De support van de mensen van Avayo is echt heel goed: snel en prettig contact en ze helpen je met alles. Niet dat het ingewikkeld is overigens. Site is goed zelf in te vullen en op te zetten. Betalingen gaan heel netjes, kan geen neg punten noemen. Zeer tevreden! Ga volgend event weer met Avayo doen.

Jaap Knoppert

Drouwenerzand Attractiepark

stars

Het online ticketingsysteem van Avayo is zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen nodig: onze medewerkers konden gelijk alle informatie vinden. Ze werken dan ook zeer prettig met het systeem. Sinds we het systeem van Avayo gebruiken, hebben we veel meer inzicht in wat er allemaal precies gebeurt. Ook kunnen we gemakkelijk zelf zaken aanpassen. Wanneer we toch een vraag hebben, kunnen we altijd rekenen op de fijne ondersteuning die Avayo biedt. Alles is bespreekbaar en Avayo denkt goed met ons mee. Kortom: wij zijn zeer tevreden over het systeem en de goede samenwerking met Avayo.

Janna Rietveld – van der Linde Directieassistente Drouwenerzand attractiepark

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Geïnteresseerd?

Vacatures!