Evenementen software

Bent u actief als organisator van een of meerdere evenementen? Software om online tickets te verkopen op uw website is bij Avayo bijzonder betaalbaar en buitengewoon gebruiksvriendelijk! Bij ons betaalt u namelijk geen opstartkosten en ook geen vast bedrag per maand, maar alleen een bescheiden percentage per verkocht toegangsbewijs. Dat percentage neemt bovendien af naarmate u meer tickets verkoopt. De opbrengsten worden direct op uw eigen rekening gestort! Kortom: de evenementen software voor het verkopen van online tickets is bij Avayo zeer voordelig. En daar blijft het niet bij.

 

Evenementen software bij Avayo: volop voordelen

Avayo ontwikkelde evenementen software voor online ticketverkoop waarbij de gebruiker centraal staat. Of beter gezegd: gebruikers, want u als beheerder én uw bezoekers profiteren van dit uitermate gebruiksvriendelijke systeem. Uw bezoekers hoeven slechts een account te activeren (zodat u overigens ook meteen beschikt over hun e-mailadressen), waarna ze een automatische e-mail ontvangen met daarin het toegangsbewijs. Zij zijn dus niet afhankelijk van de bezorging via de post en lopen evenmin het risico dat ze moeten aansluiten in een wachtrij. Met deze evenementen software verlaagt u dus de drempel voor uw doelgroep om een ticket aan te schaffen.

 

Eenvoudig te beheren evenementen software

Niet alleen uw bezoekers profiteren van het gemak van de evenementen software van Avayo. Wij zorgen ervoor dat het systeem binnen de kortste keren geïntegreerd wordt in uw website, zonder dat het ten koste gaat van het design. Daarna kunt u eenvoudig gebruikmaken van alle functionaliteiten van de software. Natuurlijk monitoren wij het systeem doorlopend op storingen en schalen we de capaciteit op wanneer het nodig is.

Wilt u graag zelf ervaren hoeveel mogelijkheden u heeft en hoe makkelijk u onze evenementen software kunt beheren? Neem dan vrijblijvend contact op!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?

Vacatures!