Kassasysteem

We streven allemaal naar eenvoud. Daarom hebben wij een kassasysteem ontwikkeld om kaartverkoop aan de deur en de horeca omzet eenvoudig te registreren. Het systeem bestaat uit een tablet met touchscreen, een kassalade, een thermische printer voor het maken van de kassabon en digitale toegangsbewijzen en een mobiel pinapparaat. 

Met dit kassasysteem is het aan de deur verkopen van tickets, of het registreren van horecaomzet in een handomdraai geregeld. Het systeem is laagdrempelig en behoeft geen lange inleerperiode. Alles zit logisch in elkaar.

Beheer

Eenvoudig je artikelen beheren doe je gewoon in het backoffice systeem van Avayo. Hiermee kun je snel artikelen toevoegen, verwijderen of de prijs aanpassen. Ook alle omzet wordt op deze manier centraal geregistreerd in de Avayo backoffice. Hiermee heb je snel en eenvoudig inzicht in je omzetontwikkeling.

Touchscreen kassa

Onze touchscreen kassa’s combineren betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid in één prachtig strak design. Het systeem kan tegen een stootje, heeft een lange levensduur en een optimale performance. Zo kan je te allen tijde op het kassasysteem vertrouwen.

Pinapparaat

Betalen kan natuurlijk via Pin. Daarom is het systeem uitgerust met een mobiele pin terminal. Hiermee is contactloos betalen in een handomdraai gefixed. Natuurlijk kan de betaalpas ook gewoon ingevoerd worden. De terminal is voorzien van een 4G simkaart, en is daarmee dus zelfvoorzienend met betrekking tot internet.

Bonprinters

Onze bonprinters zijn robuust en betrouwbaar. Met zijn hoge printsnelheid, duurzame afsnijdmechanisme en eenvoudige papierhandeling is het afdrukken van kassabonnen, maar ook de toegangsbewijzen voorzien van scanbare QR code een fluitje van een cent.

Geldlade

Er wordt nog steeds met cash geld betaald. Daarom is het kassasysteem uiteraard voorzien van een geldlade. Sla je de betaling aan als cash, dan opent de geldlade zich automatisch om de handeling efficiënt te laten verlopen.

Interesse,

of heb je andere wensen? Neem even contact met ons op, of laat je door één van onze specialisten terugbellen.

Bel mij terug

geef ons je nummer en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt.
    Vacatures!