Mobiele scanners

De mobiele scanner is bij uitstek geschikt voor evenementen met een bezoekersaantal van meer dan vijfhonderd personen, waarbij in korte tijd veel tickets moeten worden gescand of waarbij er gewerkt wordt met meerdere ingangspoorten.

Bij langdurige evenementen, waarbij geen plaats is voor een vaste scanopstelling, is de mobiele scanner een uitkomst. De aanschaf van deze apparatuur is iets duurder dan die van USB-handscanners. Bij eenmalige evenementen geven we de apparatuur gratis in bruikleen en vragen wij alleen borg. Wanneer wij in goede orde de mobiele scanner retour hebben ontvangen, storten wij het borgbedrag weer terug op uw bankrekening.

Handig in gebruik

De mobiele scanner is zeer handig in gebruik. De batterij van de mobiele scanner gaat in ieder geval minimaal vijf uur mee. Bij het scannen van de e-tickets zal het scherm van de mobiele scanner groen oplichten wanneer een e-ticket geldig is. Indien ongeldig, zal het scherm rood kleuren. Naast de visuele controle maakt de scanner ook een luid geluid en zal de scanner gaan trillen. Verder staat ter extra controle de informatie van de laatste drie scanmomenten onderin het beeld van de mobiele scanner. Dit alles maakt dat de kaartcontrole voor uw evenement soepel kan verlopen. De mobiele scanner is zeer gebruiksvriendelijk.

 

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

h├Ęt pakket voor deelnemersregistratie

Geïnteresseerd?

Vacatures!