Ticket service

Ticket service op uw eigen websiteTicket-service

U wilt het uw doelgroep natuurlijk zo eenvoudig mogelijk maken om tickets te bestellen voor bijvoorbeeld uw evenement of theater. Wanneer u kiest voor samenwerking met Avayo, heeft u binnen no time de beschikking over een ticket service via uw eigen website. Bezoekers van uw website kunnen op die manier in een oogwenk tickets afrekenen en uitprinten, terwijl u het systeem op eenvoudige wijze kunt aansturen. Een ticket service is onmisbaar in dit digitale tijdperk en aantrekkelijk voor u in allerlei opzichten!

Waarom ticket service via Avayo?

Dat een ticket service op uw website niet mag ontbreken, behoeft geen uitleg: de online bestedingen, waaronder de verkoop van e-tickets, blijft maar toenemen. Maar waarom kiezen voor het systeem van Avayo? We zetten de voordelen graag op een rij:

  • De opbrengsten van de ticketverkoop gaan snel naar uw eigen rekening.
  • Opstart-, licentie- of abonnementskosten zijn niet aan de orde. U betaalt pas voor onze ticket service wanneer u een toegangsbewijs verkoopt. Bovendien neemt dit (geringe) bedrag per ticket af naarmate de hoeveelheid verkochte kaarten stijgt.
  • Het systeem is flexibel, betrouwbaar en eenvoudig. Avayo zorgt ervoor dat u geen last heeft van storingen of overbelasting, terwijl u de functionaliteiten van het e-ticketsysteem zeer eenvoudig kunt toepassen.
  • Omdat u na een bestelling beschikt over de contactgegevens van uw bezoeker, kunt u uw doelgroep ook na deze bestelling op de hoogte houden van bijvoorbeeld toekomstige evenementen of acties.

Ticket-service

Benieuwd naar onze ticket service?

Bent u benieuwd naar alle functionaliteiten van onze ticket service? Voor elke doelgroep hebben wij op maat gemaakte pakketten. Klik hier voor meer informatie en vergelijk onze pakketten.

Of heeft u een vraag? Avayo voorziet u graag van persoonlijk advies. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?

Vacatures!